Lövészet

Tisztelt Érdeklődő!

Figyelmükbe szeretném ajánlani a Bonyhádi Lőtér különböző szolgáltatásait.

A lőtér egész évben várja a lövészet iránt érdeklődő vendégeket, vadászokat, hivatásos vadászokat, sportlövőket vagy fegyvertartási engedéllyel még nem rendelkező érdeklődőket.

 Vadászoknak gyakorlási lehetőséget biztosítunk, hogy felkészülhessenek a vadászidényre, ill. gyakorolhassák a különböző vadászatokon előforduló helyzeteket.

A sportlövők számára rendszeres edzési, versenyzési lehetőséget kínálunk.

Sok szeretettel várjuk fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező személyeket is, ők megismerkedhetnek a biztonságos fegyvertatás ill. viselés szabályaival és kipróbálhatják a különböző lőfegyvereket.

Vadászvizsgára készülőknek segítséget nyújtunk a helyes és biztonságos fegyverhasználat elsajátításához.

Vállalatok számára céges rendezvényekhez (családi napok, csapatépítő programok, csapatépítő tréning szervezése) ill. baráti társaságoknak lehetőséget adunk a sportág megismerésére.

Akik rendszeresen kívánják igénybe venni a szolgáltatásokat, további kedvezményekben részesülhetnek a Bonyhádi Sportlövő Klub tagjaként.

 

Dobondi István

 Részletes felvilágosítást a +36-30-940-3573 telefonszámon vagy személyesen a Dobondi Vadászboltban kaphatnak (7150 Bonyhád, Széchenyi tér 11.)

 Lőtér megközelítése: A 6-os számú főút Budapest felől a 155,7 Km-nél nyugati irányba fordulva a lejtős földúton kb. 850 m-re Bonyhád külterületen található a HRSZ 313 / 2 számon.

GPS koordináták: 46.308581 N – 18.547282 E

A lőtéren elérhető szolgáltatások:

- Skeet lövészet (Olimpiai skeet pálya)

- Korongvadászat

- Gyorsított korongvadászat (Compak sporting)

- Kispuska lövészet,

- Kis- és nagykaliberű pisztoly lövészet

- Automata telepített és mobil gépek

Hírek, aktuális események

 Szabályok, előírások

(Lőtérszabályzat)

Comments are closed.